Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 00:59
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: FC_KnK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32365
FC_KnK Deportivo Sta Clara
Primera Tactiek NewW
32% Balbezit 68%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.8 gemiddelde waardering 63.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Iudicello kopt de bal weg. Orama is nu in balbezit. Klungelig pakt Orama de bal. Orama geeft de bal voor. Iudicello springt en kopt de bal. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Ramírez is nu in balbezit. Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Orama rent richting de bal. Orama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:1

9e minuut.
Iudicello kopt de bal weg. MacInally rent richting de bal. MacInally met een sublieme pass. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Hurduc bokst de bal weg.

14e minuut.
MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally geeft een lange en hoge pass. Daar is Iudicello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesko rent richting de bal. Mesko schiet op doel. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
MacInally met een sublieme pass. Angheliu met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama geeft een hoge lob. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko passt de bal met de wreef. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft een lange en hoge pass. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iudicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Iudicello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:2

20e minuut.
Iudicello probeert naar een medespeler te passen. Orama is nu in balbezit. Inworp. Orama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angheliu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cvetković speelt de bal door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama passt de bal in één keer door. Iudicello is nu in balbezit. Iudicello schiet op doel. Hurduc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Angheliu met een sublieme pass. Mesko heeft problemen om de bal te vangen. Mesko speelt de bal door. Angheliu is nu in balbezit. Angheliu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hurduc met een harde bal richting middenveld. MacInally kopt de bal weg. Orama rent richting de bal. Orama geeft de bal voor. Iudicello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:3

35e minuut.
Şerbănescu kopt de bal weg. Baños speelt de bal door. Daar is Mesko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesko geeft de bal voor. Iudicello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baños speelt de bal door. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft een hoge lob. Iudicello rent richting de bal. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Hurduc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ruz met een sublieme pass. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een lange en hoge pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:4

45e minuut.
Conde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 65%, Deportivo Sta Clara 35%.
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:4

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Conde stond buitenspel. Litkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Angheliu speelt de bal door. Mesko rent richting de bal. Varró begaat een overtreding. Varró krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Orta is nu in balbezit. Cardona Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona Arias met een sublieme pass. Orama rent richting de bal. Orama geeft de bal voor. Hurduc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel. Hurduc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cvetković passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Ruz geeft een lange en hoge pass. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 69%, Deportivo Sta Clara 31%.
FC_KnK - Deportivo Sta Clara 0:4