Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: hawk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3263
hawk Red Bull
def Tactiek 1att
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Wirtz geeft een hoge lob. Ottino rent richting de bal. Stolarek met een sublieme pass. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Iser trapt de bal weg. Chávez rent richting de bal. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Sosa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Jagusztyn geeft een hoge lob. Inworp. Fonseca met de inworp. Chávez geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Metallo speelt de bal door. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Metallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguilar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:1

18e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal in één keer door. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:2

33e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Dragūns rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar schiet op doel. Metallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawk 53%, Red Bull 47%.
hawk - Red Bull 0:3

46e minuut.
Chaviano met de inworp. Sosa speelt de bal door. Chaviano is nu in balbezit. Ottino verovert de bal door een tackle van achteren. Ottino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:4

50e minuut.
Balmaseda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Aguilar probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Dragūns zijn tegenspeler op de grond. Dragūns krijgt een gele kaart. Aguilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Metallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metallo met een sublieme pass. Balmaseda kopt de bal weg. Aguilar probeert de bal met de borst te controleren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:5

64e minuut.
Carusone rent richting de bal. Carusone geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa onderschept slim de pass. Sosa geeft de bal voor. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Metallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:6

74e minuut.
Stolarek rent richting de bal. Stolarek geeft een lange en hoge pass. Balmaseda heeft problemen om de bal te vangen. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dragūns met een sublieme pass. Chávez geeft een hoge lob. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Sosa geeft de bal voor. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - Red Bull 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawk 52%, Red Bull 48%.
hawk - Red Bull 0:7