Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: proven Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10800
proven AGT FC
523 Tactiek YT1
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.6 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Akimowicz is nu in balbezit. Pantoja begaat een overtreding. Akimowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Głuszczyk wilt de vrije trap nemen. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ilievski heeft problemen om de bal te vangen. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Głuszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszczyk speelt de bal door. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak haalt uit met een fantastische trap. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 0:1

23e minuut.
Peikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo onderschept slim de pass. Leguízamo passt de bal met de wreef. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 0:2

31e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Samburski is nu in balbezit. Samburski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 1:2

37e minuut.
Carmenate is nu in balbezit. Ilievski onderschept slim de pass. Ilievski geeft de bal voor. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Akimowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque onderschept slim de pass. Leguízamo geeft de bal voor. Cisak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 60%, AGT FC 40%.
proven - AGT FC 1:3

50e minuut.
Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Hanczár verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczár geeft een hoge lob. Dauwalder kan de bal niet met de borst controleren. Cisak rent richting de bal. Cisak haalt uit met een fantastische trap. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Głuszczyk onderschept slim de pass. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Cisak is nu in balbezit. Cisak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carmenate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk geeft een hoge lob. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Noriega geeft de bal voor. Kiermasz met een sublieme pass. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski rent richting de bal. Ilievski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Carmenate geeft een hoge lob. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samburski. Samburski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Mabrouky met de inworp. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft een hoge lob. Akimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 1:4

89e minuut.
Akimowicz is nu in balbezit. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz onderschept slim de pass. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
proven - AGT FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: proven 64%, AGT FC 36%.
proven - AGT FC 1:5