Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vicioso CescBarsa
***541*** Tactiek 5-2-1-1W-1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
45.4 gemiddelde waardering 64.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ankov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farmakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Trałka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Farmakopoulos rent richting de bal. Farmakopoulos passt de bal met de wreef. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi geeft een hoge lob. Trałka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trałka probeert de bal aan de voet te houden. Garrido rent richting de bal. Trałka rent richting de bal. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vicioso - CescBarsa 0:1

45e minuut.
Farmakopoulos geeft de bal voor. Trałka is nu in balbezit. Alvaleide legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trałka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garrido neemt zijn aanloop. Koch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vicioso - CescBarsa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vicioso 60%, CescBarsa 40%.
vicioso - CescBarsa 0:2

47e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Bravo. López Bravo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Farmakopoulos speelt de bal door. Trałka rent richting de bal. Met opzet legt Alvaleide zijn tegenspeler op de grond. Alvaleide krijgt een gele kaart. Trałka raakt geblesseerd tijdens het duel. Farmakopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi geeft een hoge lob. Trałka krijgt zijn hoofd ertegen. Koch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garrido rent richting de bal. Garrido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vicioso - CescBarsa 0:3

71e minuut.
Ankov probeert naar een medespeler te passen. Axis rent richting de bal. Met opzet legt Trałka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trałka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vicioso 58%, CescBarsa 42%.
vicioso - CescBarsa 0:3