Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebedores Cubans All Star FC
523 P Tactiek RafaC
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Kulić geeft een lange en hoge pass. Langdon is nu in balbezit. Salva onderschept slim de pass. Salva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:1

9e minuut.
Ironside passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Kulić onderschept slim de pass. Kulić geeft een lange en hoge pass. Salva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Paly rent richting de bal. Paly speelt de bal door. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside geeft een hoge lob. Salva maakt een snoekduik en kopt de bal. Portales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lombardi met een sublieme pass. Daar is Ironside, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ironside geeft een hoge lob. Salva rent richting de bal. Salva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salva rent richting de bal. Salva probeert naar een medespeler te passen. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel. Portales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kulić speelt de bal door. Salva is nu in balbezit. Salva passt de bal in één keer door. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Portales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kulić rent richting de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulić met een sublieme pass. Salva rent richting de bal. Salva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paly met een sublieme pass. Dragoş rent richting de bal. Dragoş geeft een hoge lob. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. Portales bokst de bal weg.

24e minuut.
Linares geeft de bal voor. Garlobo kopt de bal weg. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Portales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:2

33e minuut.
Paly bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lombardi met een snel genomen vrije trap. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán is nu in balbezit. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 59%, Cubans All Star FC 41%.
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:2

46e minuut.
Labañino komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva rent richting de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Labañino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:3

56e minuut.
Kulić rent richting de bal. Kulić probeert naar een medespeler te passen. Salva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva haalt uit met een fantastische trap. Labañino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:4

58e minuut.
Labañino probeert naar een medespeler te passen. Paly kopt de bal weg. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Labañino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:5

62e minuut.
Langdon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ironside met een snelle inworp. Kulić is nu in balbezit. Kulić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ironside kopt de bal weg. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa met een sublieme pass. Salva is nu in balbezit. Salva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Garlobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Salva rent richting de bal. Salva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paly geeft de bal voor. Salva rent richting de bal. Salva haalt uit met een fantastische trap. Labañino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Lombardi met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Labañino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:6

75e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. Lombardi onderschept slim de pass. Lombardi geeft de bal voor. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Labañino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:7

78e minuut.
Kulić heeft problemen om de bal te vangen. Linares speelt de bal door. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Dragoş met een snelle inworp. Paly probeert naar een medespeler te passen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. Labañino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Dragoş geeft een hoge lob. Paly geeft een lange en hoge pass. Mesa rent richting de bal. Mesa schiet op doel. Labañino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 72%, Cubans All Star FC 28%.
FC Bebedores - Cubans All Star FC 0:8