Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: Nou Camp Nou
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18563
FC Bąrcęløną andiOS FC
banda 4-3-3 Tactiek 5212
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
50.8 gemiddelde waardering 63.8
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Carrasana kopt de bal weg. Paz is nu in balbezit. Almeida onderschept slim de pass. Almeida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:1

14e minuut.
Puk passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft de bal voor. Duvanovas kopt de bal weg. Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Boskamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández. Hernández krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasana met de inworp. Lipský geeft de bal voor. Ledesma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Carrasana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipský rent richting de bal. Lipský geeft de bal voor. Ledesma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:2

24e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Carrasana rent richting de bal. Carrasana passt de bal zonder na te denken. Almeida is nu in balbezit. Almeida schiet op doel. Montoya bokst de bal weg.

26e minuut.
Carrasana is nu in balbezit. Carrasana passt de bal zonder na te denken. Lipský is nu in balbezit. Lipský geeft een hoge lob. Ledesma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:3

36e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledesma raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledesma rent richting de bal. Ledesma schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lipský passt de bal in één keer door. Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal met de wreef. Almeida is nu in balbezit. Almeida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bùi Bình maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ledesma kopt de bal weg. Almeida rent richting de bal. Almeida schiet op doel. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:4

43e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledesma rent richting de bal. Ledesma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 68%, andiOS FC 32%.
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:4

47e minuut.
Lipský is nu in balbezit. Lipský geeft een hoge lob. Almeida is nu in balbezit. Almeida draait met de bal, schiet en ... Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 0:5

58e minuut.
Baños speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Almeida rent richting de bal. Almeida haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ledesma rent richting de bal. Ledesma draait met de bal, schiet en ... Montoya bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga komt het veld opgelopen. Miñoso komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiełbasa de bal. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago draait met de bal, schiet en ... Miñoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 1:5

65e minuut.
Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Lipský is nu in balbezit. Lipský passt de bal met de wreef. Almeida rent richting de bal. Almeida haalt uit met een fantastische trap. Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Puk geeft een lange en hoge pass. Arteaga kopt de bal weg. Lipský rent richting de bal. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida haalt uit met een fantastische trap. Montoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Savón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasana met de inworp. Almeida is nu in balbezit. Almeida haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana geeft een hoge lob. Almeida maakt een snoekduik en kopt de bal. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 1:6

76e minuut.
Arteaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soler komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kiełbasa rent richting de bal. Kiełbasa geeft de bal voor. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipský rent richting de bal. Lipský haalt uit met een fantastische trap. Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 1:7

79e minuut.
Klungelig pakt Kiełbasa de bal. Kiełbasa geeft een hoge lob. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Lipský probeert naar een medespeler te passen. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Lipský onderschept slim de pass. Lipský passt de bal zonder na te denken. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - andiOS FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 68%, andiOS FC 32%.
FC Bąrcęløną - andiOS FC 1:8