Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: VCL Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8497
VCL BarcaAL
3div1 Tactiek CanBarça
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
35.3 gemiddelde waardering 57.6
average Schieten outstanding
average Passen formidable
good Verdedigen very good


10e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Van Acker geeft de bal voor. Cepero krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhodhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - BarcaAL 0:1

16e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Cepero rent richting de bal. Sysmäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Santos kopt de bal weg. Van Acker rent richting de bal. Van Acker speelt de bal door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Inworp. Kindelán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Geronimi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romero. Romero krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Kindelán onderschept slim de pass. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - BarcaAL 0:2

34e minuut.
Romero rent richting de bal. Geronimi is nu in balbezit. Van Acker onderschept slim de pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - BarcaAL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VCL 85%, BarcaAL 15%.
VCL - BarcaAL 0:3

50e minuut.
Daar is Seniw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keane onderschept slim de pass. Keane speelt de bal door. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - BarcaAL 0:4

68e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Inworp. Kindelán met de inworp. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Candela rent richting de bal. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero passt de bal in één keer door. Daar is Kindelán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dzhodhev trapt de bal weg. Van Acker kopt de bal weg. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Dzhodhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Kindelán rent richting de bal. Sysmäläinen speelt de bal door. Cepero controleert de bal met de borst. Cepero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Van Acker rent richting de bal. Van Acker passt de bal in één keer door. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - BarcaAL 0:5

85e minuut.
Keane passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VCL 79%, BarcaAL 21%.
VCL - BarcaAL 0:5