Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrs Stranger Magician Club
bots mejorada Tactiek 5-2-2-1
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 45.1
matig Schieten solide
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Robles is nu in balbezit. Kaloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Rosa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Magician Club 0:1

16e minuut.
Kaloğlu speelt de bal door. Robles rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czajka. Czajka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kaloğlu is nu in balbezit. Kaloğlu geeft de bal voor. González geeft de bal voor. De la Rosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Pastecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

40e minuut.
Inworp. Basałaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio geeft een lange en hoge pass. De la Rosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Magician Club 0:2

42e minuut.
Palade passt de bal zonder na te denken. Basałaj geeft een lange en hoge pass. Muradoğlu kan de bal niet met de borst controleren. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa schiet op doel. Pastecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. Skakanka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De la Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Amandio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pastecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Magician Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrs Stranger 70%, Magician Club 30%.
Mrs Stranger - Magician Club 0:3

50e minuut.
Pestano probeert de bal met de borst te controleren. Pestano geeft een hoge lob. Robles kopt de bal weg. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrs Stranger - Magician Club 0:4

71e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Pestano geeft een lange en hoge pass. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
González passt de bal met de wreef. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Czajka begaat een overtreding. Czajka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Skakanka onderschept slim de pass. Amandio onderschept slim de pass. Amandio met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrs Stranger 67%, Magician Club 33%.
Mrs Stranger - Magician Club 0:4