Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Madwolves Juventus.cu
qqq Tactiek Update5
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 63.4
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Niemierka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idoraş. Niemierka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemierka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juantorena rent richting de bal. Juantorena draait met de bal, schiet en ... Gurău bokst de bal weg.

17e minuut.
Tasca speelt de bal door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka passt de bal zonder na te denken. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Monge passt de bal met de wreef. Daar is Niemierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka met een sublieme pass. Juantorena rent richting de bal. Juantorena schiet op doel. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dudziński is nu in balbezit. Dudziński geeft de bal voor. Papastratos heeft problemen om de bal te vangen. Juantorena onderschept slim de pass. Juantorena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Čomić de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monge zal de hoekschop nemen. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla passt de bal zonder na te denken. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:1

30e minuut.
Daar is Mościcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemierka verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Idoraş krijgt een gele kaart. Niemierka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Niemierka kan niet meer verder spelen. Potegea komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Juantorena heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş onderschept slim de pass. Calzadilla onderschept slim de pass. Calzadilla geeft de bal voor. Potegea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:2

35e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz geeft een lange en hoge pass. del Pino heeft problemen om de bal te vangen. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Juantorena passt de bal met de wreef. Potegea rent richting de bal. Kormány legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potegea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Potegea kan niet meer verder spelen. Miñambres Pascual komt het veld opgelopen. Juantorena legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:3

43e minuut.
Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Calzadilla geeft de bal voor. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Papastratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Monge is nu in balbezit. Inworp. Monge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudziński geeft de bal voor. Miñambres Pascual krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 68%, Juventus.cu 32%.
FC Madwolves - Juventus.cu 0:3

48e minuut.
Daar is Calzadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzadilla geeft de bal voor. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual draait met de bal, schiet en ... Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:4

50e minuut.
Mościcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. Gurău bokst de bal weg.

52e minuut.
Dudziński passt de bal in één keer door. Calzadilla speelt de bal door. Klungelig pakt Papastratos de bal. Juantorena rent richting de bal. Juantorena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Monge onderschept slim de pass. Monge passt de bal met de wreef. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:5

70e minuut.
Sogbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz rent richting de bal. Dudziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudziński krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Čomić met de inworp. Monge rent richting de bal. Monge passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Dudziński is nu in balbezit. Dudziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juantorena de bal. Bolger verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gurău probeert naar een medespeler te passen. Dudziński kopt de bal weg. Monge met een sublieme pass. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual draait met de bal, schiet en ... Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papastratos heeft problemen om de bal te vangen. Juantorena rent richting de bal. Juantorena draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Čomić geeft de bal voor. Dudziński met een sublieme pass. Calzadilla is nu in balbezit. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Miñambres Pascual springt en kopt de bal. Gurău bokst de bal weg. Juantorena rent richting de bal. Juantorena schiet op doel. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Juventus.cu 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 70%, Juventus.cu 30%.
FC Madwolves - Juventus.cu 0:6