Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: BayLove Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10180
BayLove Clash[FC]
defensiva Var1 Tactiek 532-O
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
40 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Devoldere is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:1

6e minuut.
Podliński is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Matczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Villalobos kopt de bal weg. Daar is Devoldere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alarcón kan de bal niet met de borst controleren. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Mora springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fencenloben geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalobos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calero geeft een hoge lob. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:2

18e minuut.
Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben geeft een hoge lob. Longhi kopt de bal weg. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Calero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero onderschept slim de pass. Calero speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nistor geeft een lange en hoge pass. Longhi met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:3

32e minuut.
Calero speelt de bal door. Klungelig pakt Alarcón de bal. Devoldere rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Matczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalobos met een snelle inworp. Fencenloben bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een hoge lob. Mora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:4

44e minuut.
Calero kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Devoldere ... Strafschop! Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayLove 85%, Clash[FC] 15%.
BayLove - Clash[FC] 0:5

46e minuut.
Darcourt geeft een hoge lob. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:6

56e minuut.
Renner verovert de bal door een tackle van achteren. Renner geeft de bal voor. Rabatin kopt de bal weg. Daar is Nistor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mora springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero onderschept slim de pass. Calero speelt de bal door. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Renner heeft problemen om de bal te vangen. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Renner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora schiet op doel. Matczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - Clash[FC] 0:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calero met de inworp. Karageorgiev rent richting de bal. Longhi verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mora rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villalobos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal. Matczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Valdés probeert de bal aan de voet te houden. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal met de wreef. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayLove 85%, Clash[FC] 15%.
BayLove - Clash[FC] 0:7