Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25654
The One Marianao FC
5A1 Tactiek Form C-D-WD-D
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.7 gemiddelde waardering 68.6
matig Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitmuntend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hartmann. Lugo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzóska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. O`Reilly is nu in balbezit. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:1

7e minuut.
Schild passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lovininkaitis de bal. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly schiet op doel. Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:2

9e minuut.
Hartmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everaerts geeft een lange en hoge pass. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Schild is nu in balbezit. Schild geeft een hoge lob. Lugo kopt de bal weg. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:3

14e minuut.
Everaerts met een snelle inworp. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Lugo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:4

15e minuut.
Quang Ðức geeft een hoge lob. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska geeft de bal voor. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:5

17e minuut.
Villena met een snelle inworp. Everaerts speelt de bal door. Villena rent richting de bal. Villena geeft een hoge lob. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal. Sobrecueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lugo rent richting de bal. Lugo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:6

20e minuut.
Inworp. Everaerts met een snelle inworp. Klungelig pakt Villena de bal. Villena geeft een hoge lob. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzóska met de inworp. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel. Lovininkaitis probeert de bal aan de voet te houden. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brzóska kopt de bal weg. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:7

26e minuut.
Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena passt de bal zonder na te denken. Lugo is nu in balbezit. Lugo draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:8

27e minuut.
O`Reilly met een sublieme pass. Brzóska heeft problemen om de bal te vangen. Brzóska geeft een lange en hoge pass. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:9

29e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes geeft een lange en hoge pass. O`Reilly kopt de bal weg. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft de bal voor. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts geeft de bal voor. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Brzóska met een sublieme pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly schiet op doel. Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:10

32e minuut.
Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Carneiro is nu in balbezit. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel. Sobrecueva bokst de bal weg.

34e minuut.
O`Reilly passt de bal in één keer door. Brzóska rent richting de bal. Brzóska speelt de bal door. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Villena rent richting de bal. Beatón verovert de bal door een tackle van achteren. Beatón geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cervantes geeft de bal voor. O`Reilly kopt de bal weg. Hartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:11

38e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo probeert naar een medespeler te passen. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức geeft de bal voor. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Hartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Lugo springt en kopt de bal. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzóska zal de hoekschop nemen. Lugo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 83%, Marianao FC 17%.
The One - Marianao FC 0:11

46e minuut.
Inworp. Kabasele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Everaerts met een sublieme pass. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly schiet op doel. Sobrecueva bokst de bal weg. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Schild bereikt de bal nog maar net als eerste. Schild geeft een hoge lob. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:12

51e minuut.
Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea geeft de bal voor. Lovininkaitis is nu in balbezit. O`Reilly onderschept slim de pass. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Brzóska geeft een hoge lob. O`Reilly kopt de bal weg. Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft een hoge lob. Lugo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Everaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Everaerts met een sublieme pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:13

72e minuut.
Schild geeft de bal voor. Carneiro rent richting de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:14

74e minuut.
Marjoniemi kopt de bal weg. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts geeft de bal voor. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel. Sobrecueva bokst de bal weg.

78e minuut.
Villena met een sublieme pass. Everaerts speelt de bal door. Lovininkaitis heeft problemen om de bal te vangen. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villena rent richting de bal. Villena passt de bal in één keer door. O`Reilly rent richting de bal. Lugo is nu in balbezit. Lugo schiet op doel. Sobrecueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:15

80e minuut.
Villena passt de bal met de wreef. Brzóska rent richting de bal. Brzóska met een sublieme pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Quang Ðức met de inworp. Everaerts geeft een lange en hoge pass. O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:16

85e minuut.
Kabasele bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Everaerts passt de bal in één keer door. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzóska neemt de hoekschop. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:17

89e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schiet op doel. Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Marianao FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 62%, Marianao FC 38%.
The One - Marianao FC 0:18