Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contramestre FC Papá y Nené
segunda Tactiek PANDINGO
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
39 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna passt de bal zonder na te denken. Pattavina rent richting de bal. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:1

8e minuut.
Słowiak passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszczak met de inworp. Dabo heeft problemen om de bal te vangen. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna geeft een lange en hoge pass. Pattavina kopt de bal weg. Dabo rent richting de bal. Dabo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Marzocco onderschept slim de pass. Marzocco speelt de bal door. Luna geeft de bal voor. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Marzocco de bal onder controle te krijgen. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Morejón passt de bal in één keer door. Słowiak rent richting de bal. Karagiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiannakis geeft een hoge lob. Pattavina springt en kopt de bal. Dohn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:2

19e minuut.
Słowiak is nu in balbezit. Słowiak passt de bal met de wreef. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo onderschept slim de pass. Dabo geeft een lange en hoge pass. Dohn bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Proenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oryszczak met een snelle inworp. Daar is Dabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dohn bokst de bal weg.

23e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna geeft een lange en hoge pass. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo schiet op doel. Dohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Oryszczak met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Dohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pustelnik geeft een lange en hoge pass. Dohn bokst de bal weg. Dabo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:3

35e minuut.
Karagiannakis geeft een lange en hoge pass. Proenza rent richting de bal. Dabo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dabo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak speelt de bal door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Dohn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dohn probeert naar een medespeler te passen. Luna kopt de bal weg. Pattavina heeft problemen om de bal te vangen. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 73%, Papá y Nené 27%.
Contramestre FC - Papá y Nené 0:3

46e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Bobkowski speelt de bal door. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:4

48e minuut.
Corpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikutelis probeert naar een medespeler te passen. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik passt de bal in één keer door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:5

57e minuut.
Luna rent richting de bal. Bâtă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. Luna met een snel genomen vrije trap. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik geeft de bal voor. Pattavina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Prisecari geeft een hoge lob. Inworp. Pustelnik met de inworp. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel. Dohn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Corpi kan de bal niet met de borst controleren. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordóñez. Pattavina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luna wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina draait met de bal, schiet en ... Dohn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contramestre FC - Papá y Nené 0:6

76e minuut.
Pattavina passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ordóñez onderschept slim de pass. Inworp. Pustelnik met de inworp. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Pustelnik rent richting de bal. Pattavina rent richting de bal. Pattavina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Proenza is nu in balbezit. Proenza passt de bal zonder na te denken. Marzocco is nu in balbezit. Oryszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Oryszczak haalt uit met een fantastische trap. Dohn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contramestre FC 73%, Papá y Nené 27%.
Contramestre FC - Papá y Nené 0:6