Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cienfuegos FC Cuban Soccer Academy
DF Tactiek Tac 1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 65.9
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Shaw geeft de bal voor. Pálmason is nu in balbezit. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Morgado rent richting de bal. Morgado draait met de bal, schiet en ... Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk met een sublieme pass. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Veitía is nu in balbezit. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk speelt de bal door. Acevedo geeft de bal voor. Pálmason maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Morgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Veitía onderschept slim de pass. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Pálmason maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Bermúdez onderschept slim de pass. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálmason rent richting de bal. Pálmason schiet op doel. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Garrido is nu in balbezit. Tussen begaat een overtreding. Garrido raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason rent richting de bal. Bermúdez onderschept slim de pass. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk speelt de bal door. Morgado rent richting de bal. Morgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maleńczuk passt de bal in één keer door. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason passt de bal zonder na te denken. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Morgado heeft problemen om de bal te vangen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cienfuegos FC 79%, Cuban Soccer Academy 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 0:0

46e minuut.
Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft de bal voor. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason haalt uit met een fantastische trap. Trujillo bokst de bal weg.

49e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft de bal voor. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap. Trujillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

52e minuut.
Garrido met een snelle inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw maakt een afschuwelijke overtreding. Shaw is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Castro rent richting de bal. Böjte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kraśnicki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 1:0

60e minuut.
Veitía met de inworp. Garrido speelt de bal door. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap. Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:0

68e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez met een sublieme pass. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo geeft de bal voor. Pálmason maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kraśnicki is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez met een sublieme pass. Morgado is nu in balbezit. Morgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Rojas kan de bal niet met de borst controleren. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:1

79e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een lange en hoge pass. Álvarez kopt de bal weg. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pálmason kopt de bal weg. Klungelig pakt Morgado de bal. Veitía is nu in balbezit. Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trujillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:2

85e minuut.
Garrido is nu in balbezit. Lehár onderschept slim de pass. Lehár passt de bal met de wreef. Pálmason rent richting de bal. Pálmason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Morgado rent richting de bal. Morgado draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pálmason de bal. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cienfuegos FC 76%, Cuban Soccer Academy 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal in één keer door. Álvarez met een sublieme pass. Morgado rent richting de bal. Morgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

99e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas met een sublieme pass. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Pálmason rent richting de bal. Pálmason schiet op doel. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

101e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een hoge lob. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Pálmason krijgt zijn hoofd ertegen. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pálmason de bal. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason verovert de bal door een tackle van achteren. Pálmason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De la Cruz de bal. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cienfuegos FC 76%, Cuban Soccer Academy 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:2

107e minuut.
Daar is Pálmason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálmason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maleńczuk met een snel genomen vrije trap. Pálmason springt en kopt de bal. Trujillo bokst de bal weg.

120e minuut.
Trujillo trapt de bal weg. Maleńczuk kopt de bal weg. Álvarez speelt de bal door. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo geeft een hoge lob. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cienfuegos FC 91%, Cuban Soccer Academy 9%.
Cienfuegos FC - Cuban Soccer Academy 2:3