Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC Masia-Cubana
XRP-FORK-DA-2 Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.9 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


12e minuut.
Esclusa geeft een hoge lob. Almeida kopt de bal weg. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Masia-Cubana 1:0

30e minuut.
Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês passt de bal met de wreef. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel. Bernardi bokst de bal weg.

37e minuut.
Brard kopt de bal weg. Morffi is nu in balbezit. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi onderschept slim de pass. Morffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft de bal voor. Rodríguez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - Masia-Cubana 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 43%, Masia-Cubana 57%.
Deutschland_FC - Masia-Cubana 2:0

52e minuut.
Chinês onderschept slim de pass. Chinês geeft een lange en hoge pass. Rofes maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Morffi de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Bernardi bokst de bal weg.

53e minuut.
Doeltrap. Key trapt de bal weg van het doel. Angulo kopt de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Inworp. Dąblewski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dąblewski kopt de bal weg. Cardoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Brard begaat een overtreding. Valverde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chvástal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Valverde passt de bal in één keer door. Brard is nu in balbezit. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski onderschept slim de pass. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Angulo met een snelle inworp. Chvástal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Almeida de bal. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigot is nu in balbezit. Bigot geeft een lange en hoge pass. Morffi rent richting de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Bernardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dąblewski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Di Santo rent richting de bal. Di Santo met een sublieme pass. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. Bernardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 54%, Masia-Cubana 46%.
Deutschland_FC - Masia-Cubana 2:0