Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Red Raiders Al Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bdeir met een sublieme pass. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri met een sublieme pass. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Red Raiders - Al Club 0:1

23e minuut.
Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. El Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. El Yaseen met een sublieme pass. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Al Kaabi met een sublieme pass. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer geeft de bal voor. Rabee rent richting de bal. Rabee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Red Raiders 47%, Al Club 53%.
Al Red Raiders - Al Club 0:1

59e minuut.
Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi met een sublieme pass. Rabee is nu in balbezit. Rabee haalt uit met een fantastische trap. EL Nard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Red Raiders - Al Club 1:1

76e minuut.
Daar is El Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Omer is nu in balbezit. AL Omer geeft de bal voor. El Yaseen is nu in balbezit. El Yaseen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Red Raiders - Al Club 2:1

80e minuut.
Hana Jahouri neemt de hoekschop. Bdeir kopt de bal weg. AL Talyani is nu in balbezit. Al Mutawa verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mutawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
El Yaseen heeft problemen om de bal te vangen. AL Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Bdeir rent richting de bal. AL Omer onderschept slim de pass. AL Omer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Red Raiders - Al Club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Red Raiders 44%, Al Club 56%.
Al Red Raiders - Al Club 3:1