Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Cultural & Sport CLub Manchester Citpy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
bin Malik geeft een hoge lob. El Yaseen kopt de bal weg. Klungelig pakt Salem de bal. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Khetbi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Manchester Citpy 1:0

17e minuut.
Al Ghandi met een sublieme pass. Daar is Mousa Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Mousa Rashid geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rasibi geeft een lange en hoge pass. Hana Khetbi is nu in balbezit. Met opzet legt Salem zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Salem naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hana Khetbi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. EL Humaid neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Manchester Citpy 2:0

29e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Humaid speelt de bal door. Abdulrahman probeert de bal met de borst te controleren. Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
El Yaseen probeert de bal met de borst te controleren. EL Humaid is nu in balbezit. Omer probeert naar een medespeler te passen. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sulayman Abbas is nu in balbezit. Sulayman Abbas passt de bal in één keer door. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. El Yaseen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 49%, Manchester Citpy 51%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Manchester Citpy 2:0

72e minuut.
Sulayman Abbas passt de bal zonder na te denken. bin rabee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdulrahman. Abdulrahman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 58%, Manchester Citpy 42%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Manchester Citpy 2:0