Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Kings & Sheiks Al Safa Sukoor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Al Qubaisi is nu in balbezit. Al Qubaisi geeft een hoge lob. bin Sultan kopt de bal weg. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Al Minhali de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hana Shehhi passt de bal zonder na te denken. bin Sultan rent richting de bal. bin Sultan probeert naar een medespeler te passen. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Serkal is nu in balbezit. bin Sultan rent richting de bal. bin Sultan probeert naar een medespeler te passen. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Al Qubaisi rent richting de bal. El Rabee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al Qubaisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Qubaisi met een snel genomen vrije trap. Daar is bin Al Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Serkal rent richting de bal. Hana Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Qubaisi. Hana Shehhi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
bin Hareb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abed Yaseen met de inworp. bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. bin AL Nayhan met een snelle inworp. Hana Rabee rent richting de bal. Hana Rabee geeft een lange en hoge pass. bin Mohamed rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 58%, Al Safa Sukoor 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 0:0

55e minuut.
bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Qubaisi is nu in balbezit. bin Hussain onderschept slim de pass. bin Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 1:0

58e minuut.
Al Qubaisi rent richting de bal. Al Qubaisi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Al Hana de bal. Hana Rabee rent richting de bal. Hana Rabee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussain passt de bal zonder na te denken. Abu Khaleel is nu in balbezit. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
bin Hareb speelt de bal door. Hana Shehhi heeft problemen om de bal te vangen. Hana Rabee probeert naar een medespeler te passen. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... Al Anbari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 41%, Al Safa Sukoor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Serkal is nu in balbezit. bin Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussain speelt de bal door. Abu Khaleel rent richting de bal. Abu Khaleel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

105e minuut.
Hana Rabee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. AL Awzai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 33%, Al Safa Sukoor 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 1:1

113e minuut.
AL Awzai haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamed probeert de bal aan de voet te houden. Ahmad Yousif bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 48%, Al Safa Sukoor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

bin Al Hana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Al Anbari probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
bin Hussain legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
AL Awzai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Al Anbari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Abu Khaleel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 2:1
---
bin Ichya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Abed Yaseen neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 3:1
---
Al Qubaisi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Al Anbari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Safa Sukoor 3:2
---
bin Sultan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Serkal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Al Anbari bokst de bal weg.
---