Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essays Al FC Wahda Sporting Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Teymourian rent richting de bal. Hana Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Mansoor probeert naar een medespeler te passen. bin Jawhar heeft problemen om de bal te vangen. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
El Haroun is nu in balbezit. El Haroun geeft een lange en hoge pass. bin Abdu Darwish probeert de bal aan de voet te houden. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hana Mansoor heeft problemen om de bal te vangen. Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hana Zeer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert bin Abdu Darwish de bal onder controle te krijgen. Serkal probeert naar een medespeler te passen. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Shehhi met een sublieme pass. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al FC 57%, Wahda Sporting Club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essays Al FC - Wahda Sporting Club 0:0

48e minuut.
Serkal is nu in balbezit. Sulayman rent richting de bal. Serkal rent richting de bal. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Haj Akram heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Harbi geeft een hoge lob. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al FC - Wahda Sporting Club 0:1

56e minuut.
Fadl is nu in balbezit. Al Mazem onderschept slim de pass. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. bin Jawhar is nu in balbezit. bin Jawhar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymourian verovert de bal door een tackle van achteren. Teymourian passt de bal met de wreef. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hana Mansoor kopt de bal weg. Teymourian rent richting de bal. Teymourian passt de bal in één keer door. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al FC 46%, Wahda Sporting Club 54%.
Essays Al FC - Wahda Sporting Club 0:1