Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme Arabi Abu Zaby Jambers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Al Nayhan rent richting de bal. Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. Harbi met een sublieme pass. Rabee rent richting de bal. Rabee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Al Qubaisi met een sublieme pass. Harbi kopt de bal weg. Nahyan controleert de bal met de borst. Omer rent richting de bal. Omer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:1

23e minuut.
Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shehhi is nu in balbezit. El Shehhi passt de bal zonder na te denken. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
bin Al Rabee is nu in balbezit. Rabee rent richting de bal. Rabee geeft een hoge lob. Omer rent richting de bal. Omer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
EL Nard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abdu Metsu de bal. Abdu Metsu met een sublieme pass. EL Omer rent richting de bal. EL Omer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Al Ichya geeft de bal voor. Matar kopt de bal weg. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer haalt uit met een fantastische trap. Al Qubaisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Arabi 67%, Abu Zaby Jambers 33%.
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:2

52e minuut.
Omer passt de bal zonder na te denken. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee passt de bal zonder na te denken. EL Omer is nu in balbezit. EL Omer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
El Shehhi is nu in balbezit. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Metsu rent richting de bal. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohsen. bin Bdeir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harbi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al Rabee is nu in balbezit. Omer onderschept slim de pass. Omer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:3

64e minuut.
El Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shehhi geeft een lange en hoge pass. Al Rabee heeft problemen om de bal te vangen. Rabee rent richting de bal. Rabee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nahyan rent richting de bal. Nahyan geeft een hoge lob. Al Kas rent richting de bal. EL Omer onderschept slim de pass. EL Omer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Harbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uthman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi passt de bal in één keer door. Rabee rent richting de bal. Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:4

80e minuut.
EL Omer haalt uit met een fantastische trap. Abdu Sakhtyani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Mohsen neemt de hoekschop. Al Mustafa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Al Kaabi is nu in balbezit. Al Kaabi geeft een lange en hoge pass. EL Nard rent richting de bal. Al Mustafa onderschept slim de pass. Al Mustafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Arabi 54%, Abu Zaby Jambers 46%.
Supreme Arabi - Abu Zaby Jambers 0:4