Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme Al Babi Al Safa `The Boss`
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
bin AL Harbi is nu in balbezit. bin AL Harbi passt de bal zonder na te denken. Huzayel met een sublieme pass. Hana Omar is nu in balbezit. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Moradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradi schiet op doel. Na een snelle pass probeert bin AL Hawzai de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. AL Forouhar neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huzayel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moradi geeft een hoge lob. Hana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Safa `The Boss` 0:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Hana Omar de bal onder controle te krijgen. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omar draait met de bal, schiet en ... Hana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Safa `The Boss` 0:2

26e minuut.
Abdu Hussain passt de bal in één keer door. bin AL Hawzai speelt de bal door. bin AL Omer probeert naar een medespeler te passen. Hana Omar rent richting de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
bin Hambari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Bilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Mazem rent richting de bal. Al Mazem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
AL Awzai kopt de bal weg. Moradi rent richting de bal. Moradi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hana Omar de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Al Babi - Al Safa `The Boss` 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 56%, Al Safa `The Boss` 44%.
Supreme Al Babi - Al Safa `The Boss` 0:3

72e minuut.
AL Sayed heeft problemen om de bal te vangen. Moradi rent richting de bal. Met opzet legt AL Sayed zijn tegenspeler op de grond. AL Sayed krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Moradi passt de bal met de wreef. AL Forouhar rent richting de bal. AL Forouhar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hana Omar de bal. Hana Omar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Al Babi 62%, Al Safa `The Boss` 38%.
Supreme Al Babi - Al Safa `The Boss` 0:3