Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirates Gunners Al Yellow Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zeer rent richting de bal. bin Mohamed is nu in balbezit. Al Habsi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Al Yellow Warriors 0:1

9e minuut.
Abdu Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed passt de bal in één keer door. Gobash rent richting de bal. Gobash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hana Darwish geeft een hoge lob. AL Talyani kopt de bal weg. Daar is bin Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeer rent richting de bal. Zeer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
AL Talyani is nu in balbezit. Gobash verovert de bal door een tackle van achteren. Gobash passt de bal in één keer door. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. Paal! bin Yaseen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed is nu in balbezit. Zeer is nu in balbezit. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 58%, Al Yellow Warriors 42%.
Emirates Gunners - Al Yellow Warriors 0:1

67e minuut.
Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish geeft de bal voor. Hareb kopt de bal weg. Zeer heeft problemen om de bal te vangen. Zeer haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hana Darwish geeft een hoge lob. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani probeert naar een medespeler te passen. Zeer rent richting de bal. Zeer haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gobash speelt de bal door. bin Mohamed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Kaabi. Al Kaabi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Al Habsi geeft een hoge lob. Inworp. AL Omer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed geeft een hoge lob. Al Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Abdu Nayhan is nu in balbezit. Al Radwan is nu in balbezit. Al Radwan passt de bal met de wreef. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 61%, Al Yellow Warriors 39%.
Emirates Gunners - Al Yellow Warriors 0:1