Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Councils Al Dhafra al Ra`s
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
El Habib passt de bal in één keer door. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Al Jahouri rent richting de bal. Ahmad Yousif verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Councils - Al Dhafra al Ra`s 0:1

25e minuut.
bin Mustafa met een sublieme pass. Hasan Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan Ichya passt de bal in één keer door. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Al Jasmi rent richting de bal. Inworp. Al Jasmi met de inworp. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Al Habsi passt de bal met de wreef. Al Ichya is nu in balbezit. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Al Ichya haalt uit met een fantastische trap. EL Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Councils 51%, Al Dhafra al Ra`s 49%.
Al Brown Councils - Al Dhafra al Ra`s 0:1

65e minuut.
Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
bin AL Sakhtyani trapt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib passt de bal in één keer door. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ... bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
bin Humaid trapt de bal weg van het doel. Al Ichya rent richting de bal. Al Ichya speelt de bal door. Al Habsi is nu in balbezit. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Councils 44%, Al Dhafra al Ra`s 56%.
Al Brown Councils - Al Dhafra al Ra`s 0:1