Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Ra´S Sheiks Al Ain Bursts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani geeft een hoge lob. AL Omer rent richting de bal. Al Mualla onderschept slim de pass. Al Mualla geeft een lange en hoge pass. AL Hufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
AL Omer kopt de bal weg. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir rent richting de bal. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Msarri passt de bal zonder na te denken. Al Nard rent richting de bal. Al Nard geeft een hoge lob. Msarri is nu in balbezit. Msarri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is bin Abdu Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsu rent richting de bal. bin Abdu Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdu Darwish schiet op doel. AL Hufi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mahmoud rent richting de bal. Al Nard onderschept slim de pass. Daar is El Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Uthman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Mualla met een snelle inworp. Daar is bin Abdu Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdu Darwish geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Uthman geeft de bal voor. Inworp. Abdu Serkal met een snelle inworp. Al Mualla rent richting de bal. Al Mualla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 50%, Al Ain Bursts 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Bursts 0:0

48e minuut.
El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir passt de bal met de wreef. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
bin Abdu Darwish rent richting de bal. Metsu onderschept slim de pass. Metsu passt de bal zonder na te denken. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Bursts 0:1

66e minuut.
bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani passt de bal met de wreef. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... AL Hufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Bursts 1:1

71e minuut.
Al Mualla probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uthman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. AL Omer is nu in balbezit. AL Omer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hana Gobash kopt de bal weg. bin Abdu Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdu Darwish passt de bal in één keer door. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Bursts 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Ra´S Sheiks 63%, Al Ain Bursts 37%.
Al Ain Ra´S Sheiks - Al Ain Bursts 2:1