Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Falcons Al-Ain Football Club
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten solid
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Agbo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Haj Sultan de bal onder controle te krijgen. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa schiet op doel. Al Mustafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:1

9e minuut.
Agbo passt de bal met de wreef. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño passt de bal in één keer door. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Perta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perta draait met de bal, schiet en ... Cenci speelt de bal door. Amankwa heeft problemen om de bal te vangen. Amankwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is bin Qassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:2

18e minuut.
Al Matsu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Matsu met een snelle inworp. Matrooshi is nu in balbezit. Matrooshi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Perta geeft een lange en hoge pass. Cenci rent richting de bal. Cenci geeft de bal voor. Klungelig pakt Perta de bal. Perta schiet op doel. Al Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño passt de bal met de wreef. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:3

36e minuut.
Daar is AL Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Fahir is nu in balbezit. AL Yaseen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Yaseen krijgt een gele kaart. bin AL Fahir raakt geblesseerd tijdens het duel. bin AL Fahir komt bij de bal en schiet. Amankwa springt en kopt de bal. Al Mustafa bokst de bal weg. Klungelig pakt Haj Sultan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:4

41e minuut.
Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El Hufi de bal. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:5

41e minuut.
AL Talyani speelt de bal door. Matrooshi rent richting de bal. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Borić is nu in balbezit. Borić geeft een hoge lob. Daar is bin Qassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Matrooshi rent richting de bal. Matrooshi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Agbo de bal onder controle te krijgen. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 69%, Al-Ain Football Club 31%.
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:5

52e minuut.
AL Yaseen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Sultan de bal. Hana Sultan geeft de bal voor. Daar is Amankwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amankwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hana Sultan onderschept slim de pass. Hana Sultan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marhiwuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cenci is nu in balbezit. Cenci geeft een lange en hoge pass. Perta probeert de bal aan de voet te houden. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jasmi met de inworp. Hana Sultan is nu in balbezit. Hana Sultan geeft een lange en hoge pass. Amankwa heeft problemen om de bal te vangen. Amankwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:6

64e minuut.
Matrooshi met een sublieme pass. AL Talyani heeft problemen om de bal te vangen. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ... Al Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:7

70e minuut.
Al Anbari probeert naar een medespeler te passen. Matrooshi rent richting de bal. Matrooshi speelt de bal door. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van AL Yaseen. AL Yaseen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
bin AL Fahir kopt de bal weg. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo rent richting de bal. Agbo draait met de bal, schiet en ... Haj Sultan probeert de bal aan de voet te houden. Al Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is bin AL Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin AL Fahir speelt de bal door. bin Qassim is nu in balbezit. Agbo onderschept slim de pass. Agbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:8

83e minuut.
Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa probeert naar een medespeler te passen. bin AL Fahir kopt de bal weg. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cenci kopt de bal weg. Agbo heeft problemen om de bal te vangen. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:9

89e minuut.
Hana Sultan met een sublieme pass. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo rent richting de bal. Amankwa rent richting de bal. Amankwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 78%, Al-Ain Football Club 22%.
Ra`s Falcons - Al-Ain Football Club 0:9