Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Shabbab Flay Unicorns
Normal Tactiek x
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
EL Omer met een sublieme pass. Hana Gobash kopt de bal weg. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft de bal voor. Campbell-Ryce springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard passt de bal zonder na te denken. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:1

11e minuut.
Vanović onderschept slim de pass. Vanović geeft een hoge lob. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:2

11e minuut.
Hana Hufi probeert naar een medespeler te passen. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ghudari speelt de bal door. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft de bal voor. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce speelt de bal door. Klungelig pakt bin Nard de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap. EL Omer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:3

16e minuut.
Al Nayhan heeft problemen om de bal te vangen. Al Nayhan geeft de bal voor. Msarri probeert de bal met de borst te controleren. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt bin Nard de bal. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce passt de bal zonder na te denken. bin Nard rent richting de bal. bin Nard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vanović probeert naar een medespeler te passen. Mostowfi controleert de bal met de borst. Mostowfi met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:4

22e minuut.
Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan geeft de bal voor. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Campbell-Ryce de bal. bin Nard rent richting de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan met een sublieme pass. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:5

30e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce met een sublieme pass. bin Nard rent richting de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap. EL Omer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:6

37e minuut.
Hana Omer rent richting de bal. Hana Omer geeft een hoge lob. Al Nayhan geeft de bal voor. Pandurević geeft een hoge lob. Campbell-Ryce krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
da Atouguia passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mostowfi de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:7

43e minuut.
Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft een hoge lob. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel. EL Omer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 86%, Flay Unicorns 14%.
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:8

49e minuut.
Daar is Hana Khetbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce kan de bal niet met de borst controleren. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:9

53e minuut.
Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft de bal voor. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... EL Omer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
EL Omer met een harde bal richting middenveld. Al Nayhan met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Nard de bal. bin Nard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghudari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:10

57e minuut.
Msarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard draait met de bal, schiet en ... EL Omer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. EL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Vanović met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Al Nayhan passt de bal zonder na te denken. bin Nard heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Al Nayhan is nu in balbezit. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
EL Omer speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević geeft de bal voor. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:11

77e minuut.
Vanović is nu in balbezit. Vanović passt de bal zonder na te denken. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Hareb de bal. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:12

82e minuut.
EL Omer met een harde bal richting middenveld. Pandurević kopt de bal weg. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
da Atouguia rent richting de bal. da Atouguia geeft de bal voor. Msarri kopt de bal weg. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:13

86e minuut.
da Atouguia geeft een hoge lob. Campbell-Ryce probeert de bal met de borst te controleren. Msarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 84%, Flay Unicorns 16%.
Red Shabbab - Flay Unicorns 0:14