Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Kingdoom ehabmuohamad@yahoo.com
Normal Tactiek maraba
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Hana Darwish passt de bal zonder na te denken. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani geeft een hoge lob. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Warthani rent richting de bal. Warthani geeft de bal voor. bin Sufi heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

10e minuut.
Warthani rent richting de bal. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Warthani zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Warthani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Warthani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Haj Malik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haj Malik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulayman. Sulayman krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Charlieson met een sublieme pass. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen geeft een hoge lob. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Abed Yaseen kopt de bal weg. Klungelig pakt EL Sakhtyani de bal. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai passt de bal in één keer door. Serkal rent richting de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al Tayani met een harde bal richting middenveld. Abed Yaseen controleert de bal met de borst. Sakhtyani geeft een hoge lob. Hana Darwish springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal in één keer door. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. Al Tayani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:2

20e minuut.
bin Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish onderschept slim de pass. Hana Darwish passt de bal zonder na te denken. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:3

21e minuut.
Al Jahouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abed Yaseen rent richting de bal. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani geeft de bal voor. Nyúl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:4

21e minuut.
Warthani met een sublieme pass. Daar is Abed Yaseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abed Yaseen. AL Awzai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakhtyani met een snel genomen vrije trap. Nyúl krijgt zijn hoofd ertegen. Serkal heeft problemen om de bal te vangen. Al Tayani bokst de bal weg.

27e minuut.
Serkal geeft een hoge lob. Inworp. Awzai met een snelle inworp. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen geeft een lange en hoge pass. Paal! Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Al Jahouri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
bin Sufi geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Darwish de bal. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish schiet op doel. Al Tayani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:5

33e minuut.
Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sufi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hana Darwish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyúl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:6

37e minuut.
bin Sufi rent richting de bal. bin Sufi geeft de bal voor. AL Awzai kopt de bal weg. Nyúl kan de bal niet met de borst controleren. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Al Tayani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani passt de bal met de wreef. Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish speelt de bal door. De bal raakt de paal.

40e minuut.
bin Darwish is nu in balbezit. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani speelt de bal door. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Al Jahouri met een snelle inworp. Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani passt de bal in één keer door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 80%, ehabmuohamad@yahoo.com 20%.
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:7

46e minuut.
Al Matar komt het veld opgelopen. Abdu Yuseen komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen.

48e minuut.
EL Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Mohsen rent richting de bal. Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
EL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen onderschept slim de pass. Abed Yaseen met een sublieme pass. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Awzai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen draait met de bal, schiet en ... Abdu Yuseen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abed Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakhtyani rent richting de bal. Sakhtyani geeft een hoge lob. Hana Darwish krijgt zijn hoofd ertegen. Al Tayani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:8

61e minuut.
bin Mohsen is nu in balbezit. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Al Tayani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:9

67e minuut.
Al Jahouri met een snelle inworp. Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani met een sublieme pass. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:10

68e minuut.
Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen passt de bal in één keer door. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:11

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Abdu Yuseen de bal onder controle te krijgen. Serkal rent richting de bal. Abdu Yuseen verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Yuseen draait met de bal, schiet en ... Al Tayani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:12

75e minuut.
Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Sakhtyani speelt de bal door. Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Al Tayani trapt de bal weg van het doel. Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Sakhtyani rent richting de bal. Sakhtyani geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:13

81e minuut.
Al Matar rent richting de bal. Sulayman onderschept slim de pass. Al Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matar geeft een hoge lob. Abdu Yuseen kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Al Matar rent richting de bal. Al Matar geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Al Tayani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:14

87e minuut.
Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai geeft een lange en hoge pass. bin Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Serkal rent richting de bal. Serkal geeft een lange en hoge pass. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iba Haroun rent richting de bal. Al Jahouri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Kingdoom 89%, ehabmuohamad@yahoo.com 11%.
Al Ain Kingdoom - ehabmuohamad@yahoo.com 0:14