Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunicaciones CD Juventud Horribles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen tragisch


14e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Venerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venerio schiet op doel. Corea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 1:0

16e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Jacques is nu in balbezit. Jacques geeft een lange en hoge pass. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 1:1

18e minuut.
Mojon passt de bal met de wreef. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venerio rent richting de bal. Venerio haalt uit met een fantastische trap. Corea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 2:1

26e minuut.
Jacques geeft een lange en hoge pass. Barriomartín kopt de bal weg. Daar is Zorrilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Torre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Figueira komt het veld opgelopen.

33e minuut.
De Moreno passt de bal in één keer door. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla met een sublieme pass. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 3:1

36e minuut.
Jacques passt de bal met de wreef. Obando geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ledezma de bal onder controle te krijgen. Venerio is nu in balbezit. Venerio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mojon is nu in balbezit. Mojon passt de bal met de wreef. Venerio rent richting de bal. Venerio schiet op doel. Corea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones CD 58%, Juventud Horribles 42%.
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 4:1

49e minuut.
Deras probeert naar een medespeler te passen. Zorrilla rent richting de bal. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ... Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 4:2

52e minuut.
Deras is nu in balbezit. Deras passt de bal met de wreef. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla schiet op doel. Vigil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dubon met de inworp. Deras rent richting de bal. Deras met een sublieme pass. Venerio is nu in balbezit. Venerio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras met een sublieme pass. Dubon is nu in balbezit. Venerio onderschept slim de pass. Venerio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 5:2

88e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla passt de bal met de wreef. Daar is Baeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones CD 57%, Juventud Horribles 43%.
Comunicaciones CD - Juventud Horribles 5:2