Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa del Hierro Chicos FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Inworp. Moncada met een snelle inworp. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez geeft de bal voor. Pozuelo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Orbando met een sublieme pass. López Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozuelo. Pozuelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa del Hierro 56%, Chicos FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Villa del Hierro - Chicos FC 0:0

55e minuut.
Merrian kopt de bal weg. Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Avilés rent richting de bal. Avilés schiet op doel. Salamanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa del Hierro - Chicos FC 0:1

72e minuut.
Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes is nu in balbezit. Avilés rent richting de bal. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Castellanos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayes rent richting de bal. Mayes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milliner passt de bal met de wreef. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés rent richting de bal. Avilés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fortín is nu in balbezit. Leonhardes onderschept slim de pass. Fortín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fortín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa del Hierro 52%, Chicos FC 48%.
Villa del Hierro - Chicos FC 0:1