Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursionistas Juniors Almirante Divinos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Montoya speelt de bal door. Sirias rent richting de bal. Sirias geeft de bal voor. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Norton met een sublieme pass. Cansino is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas schiet op doel. Urbina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Alcerro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erazo rent richting de bal. Erazo speelt de bal door. Henriquez heeft problemen om de bal te vangen. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. Erazo probeert naar een medespeler te passen. Henriquez is nu in balbezit. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. Guifarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursionistas Juniors - Almirante Divinos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursionistas Juniors 54%, Almirante Divinos 46%.
Excursionistas Juniors - Almirante Divinos 0:1

47e minuut.
Olivas geeft de bal voor. Daar is Henriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora is nu in balbezit. Zuñiga onderschept slim de pass. Zuñiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursionistas Juniors - Almirante Divinos 0:2

49e minuut.
Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zuñiga rent richting de bal. Henriquez is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero onderschept slim de pass. Caballero geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuñiga passt de bal in één keer door. Henriquez heeft problemen om de bal te vangen. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursionistas Juniors - Almirante Divinos 0:3

80e minuut.
Briceño passt de bal zonder na te denken. Olivas rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursionistas Juniors 61%, Almirante Divinos 39%.
Excursionistas Juniors - Almirante Divinos 0:3