Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Nobles Magos UD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gaido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crespo neemt de hoekschop. Borrel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 0:1

5e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Loria verovert de bal door een tackle van achteren. Loria probeert naar een medespeler te passen. Borrel is nu in balbezit. Borrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Sandí de bal. Loria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sansegundo. Sansegundo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Borrel rent richting de bal. Borrel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Botto onderschept slim de pass. Botto geeft de bal voor. Inworp. De La Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansegundo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Sansegundo is nu in balbezit. Sansegundo probeert naar een medespeler te passen. Galaeno rent richting de bal. Galaeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 1:2

26e minuut.
De La Cuesta passt de bal met de wreef. Lafuente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Howard. Lafuente wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lafuente kan niet meer verder spelen. Sánchez Lorio komt het veld opgelopen. Sánchez Lorio met een snel genomen vrije trap. Gamarra bokst de bal weg. Borrel is nu in balbezit. Borrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 1:3

29e minuut.
De La Cuesta geeft de bal voor. Galaeno rent richting de bal. Galaeno speelt de bal door. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De La Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Vasquez is nu in balbezit. Vasquez speelt de bal door. Galaeno is nu in balbezit. Galaeno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez geeft de bal voor. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaeno is nu in balbezit. Galaeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 2:3

37e minuut.
Loria met de inworp. Gustavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavino probeert naar een medespeler te passen. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel schiet op doel. Gamarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 52%, Magos UD 48%.
Halcones Nobles - Magos UD 2:3

59e minuut.
Loria met een sublieme pass. Hagges is nu in balbezit. Hagges speelt de bal door. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel schiet op doel. Gamarra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 2:4

86e minuut.
Gilbert geeft de bal voor. Dubon kopt de bal weg. Borrel rent richting de bal. Borrel draait met de bal, schiet en ... Gamarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Magos UD 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 50%, Magos UD 50%.
Halcones Nobles - Magos UD 2:5