Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot Solteros Villa Feroces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ucles passt de bal in één keer door. Evangelista is nu in balbezit. Jara is nu in balbezit. Klungelig pakt Jara de bal. Jara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nieto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calix. Nieto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nieto met een snel genomen vrije trap. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. McGregor onderschept slim de pass. McGregor geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerritos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerritos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Badilla rent richting de bal. Jara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jara krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Talbott geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evangelista krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Badilla rent richting de bal. Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Villa Feroces 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 49%, Villa Feroces 51%.
Bot Solteros - Villa Feroces 1:0

63e minuut.
Badilla is nu in balbezit. Badilla passt de bal zonder na te denken. McGregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Badilla speelt de bal door. Klungelig pakt Rovelo de bal. Cerritos is nu in balbezit. Rovelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Manzanares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Badilla met een sublieme pass. Daar is Rovelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalobos rent richting de bal. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cañadas geeft een lange en hoge pass. Daar is Evangelista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. Abudoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Villa Feroces 2:0

84e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto geeft een lange en hoge pass. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 59%, Villa Feroces 41%.
Bot Solteros - Villa Feroces 2:0