Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Rompehuesos Boca Rabiosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Osborne speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Oyola de bal onder controle te krijgen. Arguello geeft een hoge lob. Oyola maakt een snoekduik en kopt de bal. Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Ferrufino de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola speelt de bal door. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evans. Evans krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Urtecho kopt de bal weg. Daar is Ferrufino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrufino met een sublieme pass. Desanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Desanti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carvajal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rompehuesos - Boca Rabiosos 1:0

18e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galeas raakt geblesseerd tijdens het duel. Galeas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osborne rent richting de bal. Jara onderschept slim de pass. Jara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rompehuesos - Boca Rabiosos 2:0

26e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez met een sublieme pass. Galeas geeft een hoge lob. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola met een sublieme pass. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap. Urtecho kopt de bal weg. Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira passt de bal in één keer door. Jara is nu in balbezit. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arguello passt de bal in één keer door. Jara heeft problemen om de bal te vangen. Oyola is nu in balbezit. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rompehuesos 28%, Boca Rabiosos 72%.
Águilas Rompehuesos - Boca Rabiosos 2:0

48e minuut.
Oyola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prieto komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Desanti geeft een hoge lob. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een lange en hoge pass. Carvajal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rompehuesos - Boca Rabiosos 3:0

71e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Bustillo heeft problemen om de bal te vangen. Prieto onderschept slim de pass. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou is nu in balbezit. Met opzet legt Torrealba zijn tegenspeler op de grond. Torrealba krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Arrázola heeft problemen om de bal te vangen. Arrázola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans speelt de bal door. Arguello heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rompehuesos 53%, Boca Rabiosos 47%.
Águilas Rompehuesos - Boca Rabiosos 3:0