Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beisbolistas AC Padres Violentos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco met een sublieme pass. Espino rent richting de bal. Espino schiet op doel. Alpízar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Solano onderschept slim de pass. Solano geeft een hoge lob. Cascante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershner is nu in balbezit. Kershner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Brizuela rent richting de bal. Purrunga begaat een overtreding. Brizuela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brizuela kan niet meer verder spelen. Grant komt het veld opgelopen. Tinoco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Colindres bokst de bal weg.

23e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Solano onderschept slim de pass. Solano geeft een lange en hoge pass. Kershner heeft problemen om de bal te vangen. Kershner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rendon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Moreno komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Coronado speelt de bal door. Andara is nu in balbezit. Met opzet legt Cañas zijn tegenspeler op de grond. Cañas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Coronado passt de bal zonder na te denken. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Grant passt de bal zonder na te denken. Kershner is nu in balbezit. Kershner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 64%, Padres Violentos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beisbolistas AC - Padres Violentos 0:0

67e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Colindres trapt de bal weg van het doel. Tinoco rent richting de bal. Tinoco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colindres met een sublieme pass. Tinoco kan de bal niet met de borst controleren. Purrunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinoco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Huelva kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Andara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fajardo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Jovel bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga probeert naar een medespeler te passen. Grant rent richting de bal. Kershner onderschept slim de pass. Kershner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 49%, Padres Violentos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beisbolistas AC - Padres Violentos 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
De Moreno kopt de bal weg. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga verovert de bal door een tackle van achteren. Kershner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kershner schiet op doel. Paal!

105e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machado. Espino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Espino kan niet meer verder spelen. Vega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 60%, Padres Violentos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beisbolistas AC - Padres Violentos 0:0

109e minuut.
Purrunga rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Vega passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas AC - Padres Violentos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas AC 64%, Padres Violentos 36%.
Beisbolistas AC - Padres Violentos 0:1