Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Facultad Scorpio Águilas RC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Céspedes onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valdivia zal de hoekschop nemen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fallas zijn tegenspeler op de grond. Arrieta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrieta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urrutia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella passt de bal zonder na te denken. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis probeert naar een medespeler te passen. Mayen is nu in balbezit. Mayen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Águilas RC 1:0

18e minuut.
Salamanca passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Anderson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Anderson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Lonnis de bal onder controle te krijgen. Bulnes rent richting de bal. Balladares rent richting de bal. Bulnes verovert de bal door een tackle van achteren. Bulnes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Águilas RC 2:0

36e minuut.
Mayen geeft de bal voor. Lonnis geeft een lange en hoge pass. Mayen kopt de bal weg. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft de bal voor. Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayen verovert de bal door een tackle van achteren. Mayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Garmendia maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Garmendia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Garmendia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Osborne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad Scorpio 52%, Águilas RC 48%.
Facultad Scorpio - Águilas RC 2:0

55e minuut.
Mayen onderschept slim de pass. Mayen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caso de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerritos zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balladares rent richting de bal. Bulnes verovert de bal door een tackle van achteren. Bulnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Águilas RC 3:0

66e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Salamanca passt de bal in één keer door. Céspedes is nu in balbezit. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Águilas RC 3:1

80e minuut.
Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Céspedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta rent richting de bal. Mayen speelt de bal door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Valdivia speelt de bal door. Daar is Fallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada rent richting de bal. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad Scorpio 58%, Águilas RC 42%.
Facultad Scorpio - Águilas RC 3:1