Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pexfort F.C Facultad UD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Sorto de bal onder controle te krijgen. Álamo rent richting de bal. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo is nu in balbezit. Álamo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ardon rent richting de bal. Caravaca onderschept slim de pass. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Álamo rent richting de bal. Álamo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Ardon haalt uit met een fantastische trap. Garbanzo probeert naar een medespeler te passen. Caravaca kopt de bal weg. Álamo is nu in balbezit. Álamo schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexfort F.C - Facultad UD 0:1

31e minuut.
Garbanzo met een harde bal richting middenveld. Fletes kopt de bal weg. Klungelig pakt Banegas de bal. Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexfort F.C 55%, Facultad UD 45%.
Pexfort F.C - Facultad UD 0:1

46e minuut.
Álamo rent richting de bal. Videll bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo begaat een overtreding. Álamo krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Suazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suazo geeft de bal voor. Álamo kopt de bal weg. Fletes rent richting de bal. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Álamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Álamo passt de bal met de wreef. Dubon heeft problemen om de bal te vangen. Álamo onderschept slim de pass. Álamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pexfort F.C - Facultad UD 0:2

72e minuut.
Cayasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes onderschept slim de pass. Fletes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Álamo de bal. Álamo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Azzad rent richting de bal. Portuguéz rent richting de bal. Portuguéz passt de bal met de wreef. Cayasso is nu in balbezit. Cayasso geeft de bal voor. Garbanzo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pexfort F.C 55%, Facultad UD 45%.
Pexfort F.C - Facultad UD 0:2