Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros UD Pumas Pedorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Vaca probeert naar een medespeler te passen. De Trinidad rent richting de bal. De Trinidad met een sublieme pass. Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Pumas Pedorros 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Mullins de bal. Mullins speelt de bal door. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Pumas Pedorros 2:0

23e minuut.
Mencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedman passt de bal met de wreef. Biamonte rent richting de bal. Biamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arita verovert de bal door een tackle van achteren. Arita geeft een hoge lob. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel. Cambar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 59%, Pumas Pedorros 41%.
Metaleros UD - Pumas Pedorros 2:0

57e minuut.
Vaca draait met de bal, schiet en ... Arita kopt de bal weg. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazza controleert de bal met de borst. Mullins is nu in balbezit. Mullins speelt de bal door. Vaca rent richting de bal. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mazza passt de bal met de wreef. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedman onderschept slim de pass. Hedman draait met de bal, schiet en ... Del Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Pumas Pedorros 2:1

68e minuut.
Mazza passt de bal zonder na te denken. Morgan is nu in balbezit. Morgan geeft een lange en hoge pass. Eduarte rent richting de bal. Eduarte met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Vaca onderschept slim de pass. Vaca passt de bal in één keer door. Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Biamonte passt de bal zonder na te denken. Morgan is nu in balbezit. Portillo begaat een overtreding. Portillo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta geeft een hoge lob. Inworp. De Trinidad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mullins geeft een hoge lob. Cambar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 55%, Pumas Pedorros 45%.
Metaleros UD - Pumas Pedorros 2:1