Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Duros Athletic Xolotlan
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
de Raedt probeert naar een medespeler te passen. Calero probeert naar een medespeler te passen. Alpízar is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel. Riquelme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sandí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şoiman rent richting de bal. Şoiman passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Goicoechea heeft problemen om de bal te vangen. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:1

21e minuut.
Şoiman met een sublieme pass. de Raedt is nu in balbezit. de Raedt geeft een lange en hoge pass. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Valeriano rent richting de bal. Valeriano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calero de bal. Calero geeft een lange en hoge pass. Vidal springt en kopt de bal. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:2

36e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:3

45e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Alpízar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 72%, Athletic Xolotlan 28%.
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:4

49e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alpízar. Vidal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şoiman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:5

52e minuut.
Quintero is nu in balbezit. Quintero geeft een hoge lob. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
de Raedt verovert de bal door een tackle van achteren. de Raedt speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Riquelme maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:6

72e minuut.
Hurtado kan de bal niet met de borst controleren. de Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Raedt probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valeriano passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft de bal voor. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:7

86e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Şoiman speelt de bal door. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero onderschept slim de pass. Calero geeft de bal voor. Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:8

90e minuut.
Klungelig pakt Sandí de bal. Şoiman is nu in balbezit. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Riquelme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 79%, Athletic Xolotlan 21%.
Tiburones Duros - Athletic Xolotlan 0:9