Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banco Atlético Roka F.C
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Doeltrap. Iglesias trapt de bal weg. Qingshan kopt de bal weg. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Aguilar is nu in balbezit. Kristoffersen is nu in balbezit. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mesén is nu in balbezit. Mesén passt de bal in één keer door. Hassell geeft een hoge lob. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:1

19e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Dixon is nu in balbezit. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:2

23e minuut.
Gedó geeft een lange en hoge pass. Qingshan is nu in balbezit. Qingshan met een sublieme pass. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sagot geeft de bal voor. Inworp. Mesén met een snelle inworp. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mendez geeft een hoge lob. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio. Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hassell komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Qingshan is nu in balbezit. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell met een sublieme pass. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Qingshan is nu in balbezit. Hassell is nu in balbezit. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hassell heeft problemen om de bal te vangen. Hassell speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Pavón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:3

43e minuut.
Zapatero kan de bal niet met de borst controleren. Almendra is nu in balbezit. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel. Puertas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banco Atlético 76%, Roka F.C 24%.
Banco Atlético - Roka F.C 0:3

49e minuut.
Naira met een sublieme pass. Dixon rent richting de bal. Qingshan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qingshan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kristoffersen de bal. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. Oyola probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sáenz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:4

72e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Almendra is nu in balbezit. Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:5

76e minuut.
Alvarenga geeft de bal voor. Inworp. Sáenz met de inworp. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Pavón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pavón trapt de bal weg. Hassell speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pavón trapt de bal weg. Hassell kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dixon rent richting de bal. Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pavón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Banco Atlético - Roka F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banco Atlético 74%, Roka F.C 26%.
Banco Atlético - Roka F.C 0:6