Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Políticos del Sud Oremor FC
Normal Tactiek atk
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 38.4
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Doeltrap. Elizondo trapt de bal weg van het doel. Lombrea kopt de bal weg. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:1

19e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović onderschept slim de pass. Dulović passt de bal met de wreef. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sergipano maakt een snoekduik en kopt de bal. Fajersson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Osadici probeert naar een medespeler te passen. Văcaru is nu in balbezit. Sergipano rent richting de bal. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:2

29e minuut.
Dulović probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een hoge lob. Sergipano rent richting de bal. Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Paal! Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:3

31e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Văcaru probeert naar een medespeler te passen. Elizondo speelt de bal door. Lombrea kopt de bal weg. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Elizondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Dulović kopt de bal weg. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson passt de bal zonder na te denken. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Elizondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Políticos del Sud 78%, Oremor FC 22%.
Políticos del Sud - Oremor FC 0:3

56e minuut.
Reisinger onderschept slim de pass. Henriquez rent richting de bal. Reisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Henriquez geeft een hoge lob. Inworp. Lombrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aranda kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osadici is nu in balbezit. Osadici geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Văcaru de bal onder controle te krijgen. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru passt de bal met de wreef. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Elizondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:4

67e minuut.
Sergipano met een snelle inworp. Lombrea met een sublieme pass. Hara is nu in balbezit. Osadici onderschept slim de pass. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lombrea geeft een hoge lob. Daar is Dulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović geeft een lange en hoge pass. Paal! Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:5

85e minuut.
Mora rent richting de bal. Lombrea met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Elizondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:6

86e minuut.
Barrientos passt de bal zonder na te denken. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:7

88e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru met een sublieme pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Elizondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Políticos del Sud - Oremor FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Políticos del Sud 78%, Oremor FC 22%.
Políticos del Sud - Oremor FC 0:8