Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Gatitos Managua City F.C.
Normal Tactiek Bella Chao
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Velarde met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunjić schiet op doel. Delgadillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dunjić passt de bal in één keer door. Velarde is nu in balbezit. Velarde schiet op doel. Salas probeert de bal aan de voet te houden. Delgadillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:1

6e minuut.
Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Fernández is nu in balbezit. Dunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Dunjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salas heeft problemen om de bal te vangen. Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft een lange en hoge pass. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:2

11e minuut.
Szekely probeert naar een medespeler te passen. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie geeft een lange en hoge pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oltenescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dunjić de bal. Dunjić passt de bal zonder na te denken. Velarde rent richting de bal. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:3

19e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese onderschept slim de pass. Marchese passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:4

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Brizuela de bal onder controle te krijgen. Brown rent richting de bal. Dale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dale krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dunjić heeft problemen om de bal te vangen. Dunjić passt de bal in één keer door. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nufer speelt de bal door. Velarde rent richting de bal. Velarde passt de bal in één keer door. Dunjić is nu in balbezit. Dunjić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale passt de bal met de wreef. Dunjić probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:5

34e minuut.
Marchese is nu in balbezit. Marchese passt de bal met de wreef. Nufer rent richting de bal. Nufer geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:6

41e minuut.
Doeltrap. Delgadillo trapt de bal weg. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lean is nu in balbezit. Nufer verovert de bal door een tackle van achteren. Nufer speelt de bal door. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 80%, Managua City F.C. 20%.
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:7

46e minuut.
Nicolaie speelt de bal door. Marchese heeft problemen om de bal te vangen. Marchese met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. Delgadillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nufer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dunjić kopt de bal weg. Delgadillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brizuela de bal. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale onderschept slim de pass. Dale draait met de bal, schiet en ... Delgadillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dale neemt de hoekschop. Dunjić kopt de bal weg. Delgadillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velarde controleert de bal met de borst. Delgadillo bokst de bal weg. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:8

49e minuut.
Valeriano rent richting de bal. Dunjić onderschept slim de pass. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale geeft een hoge lob. Velarde krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Delgadillo trapt de bal weg van het doel. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nufer. Nufer krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De Waal met de inworp. Dunjić rent richting de bal. Dunjić passt de bal met de wreef. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valeriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández is nu in balbezit. Fernández speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nufer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchese is nu in balbezit. Marchese met een sublieme pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velarde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Dale passt de bal in één keer door. Marchese heeft problemen om de bal te vangen. Marchese speelt de bal door. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:9

69e minuut.
Salas geeft de bal voor. Nufer controleert de bal met de borst. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:10

70e minuut.
Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nufer is nu in balbezit. Nufer passt de bal zonder na te denken. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:11

72e minuut.
Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese met een sublieme pass. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde schiet op doel. Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:12

75e minuut.
Velarde heeft problemen om de bal te vangen. Velarde geeft de bal voor. Dale rent richting de bal. Dale passt de bal zonder na te denken. Dunjić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brizuela trapt de bal weg van het doel. Nufer kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Leonhardes kopt de bal weg. Klungelig pakt De Waal de bal. De Waal geeft een hoge lob. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marchese met een snelle inworp. Dunjić is nu in balbezit. Dunjić geeft een lange en hoge pass. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:13

86e minuut.
Brown geeft een hoge lob. De Waal kopt de bal weg. Marchese is nu in balbezit. Marchese geeft een lange en hoge pass. Dunjić kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:14

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nufer met een snelle inworp. Velarde heeft problemen om de bal te vangen. Velarde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Velarde passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nufer. Nufer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 83%, Managua City F.C. 17%.
Juventud Gatitos - Managua City F.C. 0:14