Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club fc straff
Normal Tactiek capitanes 442
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Luppino rent richting de bal. Cole is nu in balbezit. Umaña rent richting de bal. Cole onderschept slim de pass. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:1

3e minuut.
Inworp. Montero met een snelle inworp. Ursino speelt de bal door. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdi probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Verdi passt de bal met de wreef. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal zonder na te denken. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Francia heeft problemen om de bal te vangen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sklenka onderschept slim de pass. Sklenka met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:2

14e minuut.
Andruchów geeft een lange en hoge pass. Delcid probeert de bal aan de voet te houden. Montero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luppino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hałuszko geeft de bal voor. Luppino kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:3

18e minuut.
Maltez probeert naar een medespeler te passen. Elvir is nu in balbezit. Elvir met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... Betancourt bokst de bal weg.

19e minuut.
Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring geeft een lange en hoge pass. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:4

23e minuut.
Ursino passt de bal met de wreef. Montero probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:5

28e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal in één keer door. Cole probeert de bal met de borst te controleren. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Elvir is nu in balbezit. Elvir geeft de bal voor. Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Luppino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möring met een snelle inworp. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Betancourt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursino speelt de bal door. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole haalt uit met een fantastische trap. Betancourt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:6

37e minuut.
Möring is nu in balbezit. Möring schiet op doel. Elvir controleert de bal met de borst. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:7

38e minuut.
Möring rent richting de bal. Francia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Möring. Möring krijgt een gele kaart. Francia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francia met een snel genomen vrije trap. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:8

41e minuut.
Francia rent richting de bal. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring geeft een hoge lob. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:9

43e minuut.
Cuesta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möring met de inworp. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero met een snelle inworp. Ursino met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Francia de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuesta de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 83%, fc straff 17%.
Racing Club - fc straff 0:9

46e minuut.
Chauveau komt het veld opgelopen. Horvat komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero speelt de bal door. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole haalt uit met een fantastische trap. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:10

51e minuut.
Ursino onderschept slim de pass. Ursino geeft de bal voor. Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:11

62e minuut.
Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Möring speelt de bal door. Klungelig pakt Maltez de bal. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:12

69e minuut.
Elvir geeft een lange en hoge pass. Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdi begaat een overtreding. Verdi krijgt een gele kaart. Acedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Montero kopt de bal weg. Klungelig pakt Maltez de bal. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Verdi is nu in balbezit. Verdi passt de bal in één keer door. Montero speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino rent richting de bal. Cuesta speelt de bal door. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Umaña rent richting de bal. Umaña passt de bal in één keer door. Daar is Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:13

84e minuut.
Ursino rent richting de bal. Ursino passt de bal met de wreef. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuesta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Verdi is nu in balbezit. Luppino is nu in balbezit. Luppino passt de bal zonder na te denken. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. Betancourt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montero neemt de hoekschop. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - fc straff 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 84%, fc straff 16%.
Racing Club - fc straff 0:14