Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Feroces Rivas fc
Normal Tactiek 4222 def
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Millaldeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aburto rent richting de bal. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Millaldeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaldeo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cotun zal de hoekschop nemen. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Aburto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchiorsen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aburto de bal onder controle te krijgen. Jussila rent richting de bal. Jussila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Mazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:1

7e minuut.
Cotun heeft problemen om de bal te vangen. Cotun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aceijas de bal. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Melchiorsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limpens geeft een hoge lob. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:2

13e minuut.
Cotun speelt de bal door. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:3

17e minuut.
Cotun met een sublieme pass. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo probeert naar een medespeler te passen. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:4

22e minuut.
Mazza trapt de bal weg. Cotun kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:5

24e minuut.
Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Jussila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jussila draait met de bal, schiet en ... Mazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:6

27e minuut.
Limpens met een sublieme pass. Melchiorsen is nu in balbezit. Melchiorsen geeft een hoge lob. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cotun met een sublieme pass. Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Mazza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:7

35e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens onderschept slim de pass. Limpens geeft een lange en hoge pass. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Limpens probeert naar een medespeler te passen. Cotun rent richting de bal. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Rudak rent richting de bal. Rudak met een sublieme pass. Melchiorsen geeft de bal voor. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:8

43e minuut.
Poveda speelt de bal door. Abolafio is nu in balbezit. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Cotun rent richting de bal. Cotun geeft een hoge lob. Jussila heeft problemen om de bal te vangen. Jussila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 76%, Rivas fc 24%.
Zorros Feroces - Rivas fc 0:9

46e minuut.
Polski komt het veld opgelopen. Polskkeriano komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Polskkeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Polskkeriano geeft de bal voor. Melchiorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Silva de bal. Polskkeriano is nu in balbezit. Polskkeriano met een sublieme pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:10

53e minuut.
Abolafio heeft problemen om de bal te vangen. Silva is nu in balbezit. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. Mazza bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Melchiorsen rent richting de bal. Melchiorsen passt de bal met de wreef. Jussila rent richting de bal. Jussila draait met de bal, schiet en ... Mazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:11

60e minuut.
Cotun verovert de bal door een tackle van achteren. Cotun speelt de bal door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Mazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:12

62e minuut.
Millaldeo rent richting de bal. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Mazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:13

66e minuut.
Limpens onderschept slim de pass. Limpens speelt de bal door. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. Mazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:14

68e minuut.
Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:15

70e minuut.
Limpens onderschept slim de pass. Limpens passt de bal zonder na te denken. Cotun speelt de bal door. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:16

72e minuut.
Polski speelt de bal door. Klungelig pakt Cotun de bal. Cotun met een sublieme pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:17

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Millaldeo de bal onder controle te krijgen. Millaldeo geeft een lange en hoge pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel. Mazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:18

80e minuut.
Silva rent richting de bal. Polskkeriano onderschept slim de pass. Polskkeriano speelt de bal door. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cotun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotun passt de bal in één keer door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Mazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:19

86e minuut.
Daar is Abolafio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotun geeft een hoge lob. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:20

89e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Cotun rent richting de bal. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo kan de bal niet met de borst controleren. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Mazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Limpens de bal. Limpens geeft een hoge lob. Mazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Rivas fc 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 72%, Rivas fc 28%.
Zorros Feroces - Rivas fc 0:21