Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abusadores CF Aguilas Espineñas FC
Normal Tactiek Victoria
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 51.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Księżyc rent richting de bal. Księżyc passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel. Bueso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:1

2e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov rent richting de bal. Manov geeft een lange en hoge pass. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Elytis probeert naar een medespeler te passen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi passt de bal zonder na te denken. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel. Bueso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:2

10e minuut.
Manov onderschept slim de pass. Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manov rent richting de bal. Księżyc heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:3

11e minuut.
Daar is Ceballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceballos passt de bal met de wreef. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera onderschept slim de pass. Dera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bueso trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dera de bal. Arizmendi is nu in balbezit. Dera onderschept slim de pass. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Tellkamp met een snelle inworp. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi geeft de bal voor. Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Elytis heeft problemen om de bal te vangen. Elytis passt de bal zonder na te denken. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. Bueso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:4

17e minuut.
López Clemente rent richting de bal. Madrigal begaat een overtreding. López Clemente raakt geblesseerd tijdens het duel. Manov met een snel genomen vrije trap. Dera maakt een snoekduik en kopt de bal. Bueso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:5

21e minuut.
Brandolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manov rent richting de bal. Manov geeft een lange en hoge pass. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:6

27e minuut.
López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galaeno de bal onder controle te krijgen. Bueso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Galaeno geeft een hoge lob. Tellkamp kopt de bal weg. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:7

28e minuut.
Mayes geeft een lange en hoge pass. Barquero kopt de bal weg. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Bueso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:8

30e minuut.
Brandolini met de inworp. Manov heeft problemen om de bal te vangen. Manov geeft de bal voor. Daar is Dera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Giacomazzi passt de bal in één keer door. Brandolini is nu in balbezit. Brandolini passt de bal met de wreef. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:9

35e minuut.
Arizmendi onderschept slim de pass. Arizmendi geeft de bal voor. Brandolini met een sublieme pass. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Pozuelo de bal. Brandolini geeft een hoge lob. Dera kopt de bal weg. Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Bueso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Giacomazzi kopt de bal weg. Dera rent richting de bal. Dera passt de bal in één keer door. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel. Bueso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:10

40e minuut.
Elytis passt de bal in één keer door. Arizmendi is nu in balbezit. Giacomazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomazzi geeft een lange en hoge pass. Dera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
López Clemente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Bueso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivas geeft de bal voor. Tellkamp geeft een lange en hoge pass. Dera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abusadores CF 89%, Aguilas Espineñas FC 11%.
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:11

46e minuut.
Dera is nu in balbezit. Dera met een sublieme pass. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Bueso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:12

59e minuut.
Tellkamp met de inworp. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dera de bal. Dera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:13

62e minuut.
Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi geeft een hoge lob. Manov kopt de bal weg. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi met een sublieme pass. Księżyc rent richting de bal. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:14

68e minuut.
Arizmendi geeft een lange en hoge pass. Brandolini is nu in balbezit. Brandolini probeert naar een medespeler te passen. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc draait met de bal, schiet en ... Bueso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pozuelo kopt de bal weg. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc passt de bal met de wreef. López Clemente rent richting de bal. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Manov passt de bal in één keer door. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente passt de bal zonder na te denken. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Viana komt het veld opgelopen. Leiva komt het veld opgelopen. Białożyt komt het veld opgelopen. Danciu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Leiva speelt de bal door. Manov geeft een hoge lob. Rivas controleert de bal met de borst. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:15

78e minuut.
Ceballos met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernard de bal. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt haalt uit met een fantastische trap. Bueso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:16

84e minuut.
Elytis met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc schiet op doel. Bueso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:17

85e minuut.
Ceballos met een sublieme pass. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abusadores CF 79%, Aguilas Espineñas FC 21%.
Abusadores CF - Aguilas Espineñas FC 0:18