Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caspiy Loshadi Kairat Kolduny
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Shkarupa speelt de bal door. Vasilchenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Moroshan de bal. Volgin is nu in balbezit. Volgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gefel trapt de bal weg van het doel. Vasilchenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bekbaev de bal onder controle te krijgen. Taukeev rent richting de bal. Taukeev geeft een lange en hoge pass. Shkarupa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Vasilchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Averchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Averchenko passt de bal zonder na te denken. Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mutigollaev is nu in balbezit. Baitenov onderschept slim de pass. Baitenov geeft de bal voor. Vasilchenko rent richting de bal. Vasilchenko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspiy Loshadi - Kairat Kolduny 0:1

29e minuut.
Sveshnikov geeft de bal voor. Bekbaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taukeev met een sublieme pass. Khokhlov rent richting de bal. Khokhlov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Moroshan kopt de bal weg. Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev onderschept slim de pass. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap. Gefel bokst de bal weg.

37e minuut.
Baltiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Averchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Averchenko geeft de bal voor. Krutskevich heeft problemen om de bal te vangen. Shakshakbaev onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caspiy Loshadi - Kairat Kolduny 1:1

44e minuut.
Moroshan verovert de bal door een tackle van achteren. Moroshan geeft de bal voor. Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspiy Loshadi 48%, Kairat Kolduny 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caspiy Loshadi - Kairat Kolduny 1:1

48e minuut.
Bekbaev geeft de bal voor. Averchenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Sveshnikov de bal. Shakshakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakshakbaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caspiy Loshadi - Kairat Kolduny 2:1

59e minuut.
Moroshan controleert de bal met de borst. Averchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Averchenko passt de bal zonder na te denken. Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moroshan probeert naar een medespeler te passen. Shakshakbaev rent richting de bal. Sveshnikov begaat een overtreding. Sveshnikov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Volgin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moroshan kopt de bal weg. Shatskiy is nu in balbezit. Shakshakbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap. Gefel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Moroshan met een sublieme pass. Shkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Shatskiy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspiy Loshadi 46%, Kairat Kolduny 54%.
Caspiy Loshadi - Kairat Kolduny 2:1