Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolat Ovcy Miagkije Duhi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kalmykov passt de bal in één keer door. Karpovich rent richting de bal. Familtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmykov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmykov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zvonarenko rent richting de bal. Sobolev verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolev speelt de bal door. Gridin geeft de bal voor. Klungelig pakt Abdulin de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kalmykov geeft een hoge lob. Yudin probeert naar een medespeler te passen. Baitenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpovich rent richting de bal. Karpovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalmykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmykov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Familtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmykov onderschept slim de pass. Kalmykov schiet op doel. Golyatkin probeert de bal aan de voet te houden. Dorohkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolat Ovcy - Miagkije Duhi 1:0

22e minuut.
Poltaranin rent richting de bal. Golyatkin rent richting de bal. Poltaranin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poltaranin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kalmykov rent richting de bal. Kalmykov speelt de bal door. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich draait met de bal, schiet en ... Golyatkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorohkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mokin verovert de bal door een tackle van achteren. Mokin probeert naar een medespeler te passen. Sobolev heeft problemen om de bal te vangen. Sobolev met een sublieme pass. Dubynin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Kashtanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poltaranin is nu in balbezit. Kashtanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kashtanov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Poltaranin is nu in balbezit. Kashtanov onderschept slim de pass. Kashtanov passt de bal zonder na te denken. Karaulov rent richting de bal. Karaulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 50%, Miagkije Duhi 50%.
Bolat Ovcy - Miagkije Duhi 1:0

46e minuut.
Karpovich passt de bal in één keer door. Gridin heeft problemen om de bal te vangen. Gridin met een sublieme pass. Kashtanov rent richting de bal. Kashtanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kalmykov is nu in balbezit. Kalmykov passt de bal in één keer door. Baitenov is nu in balbezit. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zvonarenko rent richting de bal. Zvonarenko geeft een hoge lob. Karpovich heeft problemen om de bal te vangen. Kalmykov is nu in balbezit. Kalmykov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dubynin probeert de bal met de borst te controleren. Karaulov verovert de bal door een tackle van achteren. Karaulov passt de bal in één keer door. Kashtanov is nu in balbezit. Kashtanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baitenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baitenov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danaev met een snelle inworp. Kalmykov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Familtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Familtsev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yudin de bal. Karpovich rent richting de bal. Karpovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolat Ovcy - Miagkije Duhi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 57%, Miagkije Duhi 43%.
Bolat Ovcy - Miagkije Duhi 2:0