Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Uzhi Miagkije Koshki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Erimbetov rent richting de bal. Turenko verovert de bal door een tackle van achteren. Turenko probeert naar een medespeler te passen. Imankulov rent richting de bal. Imankulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Uzhi - Miagkije Koshki 0:1

9e minuut.
Romanov met een harde bal richting middenveld. Turenko kopt de bal weg. Dubkov heeft problemen om de bal te vangen. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Labodovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turenko geeft de bal voor. Daar is Imankulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imankulov draait met de bal, schiet en ... Ogorodnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Uzhi - Miagkije Koshki 0:2

24e minuut.
Lyubimkin rent richting de bal. Zhalmagambetov onderschept slim de pass. Zhalmagambetov speelt de bal door. Daar is Kusnetzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Romanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Uzhi 49%, Miagkije Koshki 51%.
Staryje Uzhi - Miagkije Koshki 0:2

46e minuut.
Labodovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyubimkin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kusnetzov. Kusnetzov krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dubkov kopt de bal weg. Tsybenko heeft problemen om de bal te vangen. Tsybenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Karazhanov de bal. Karazhanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mazbaev geeft een hoge lob. Karazhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karazhanov haalt uit met een fantastische trap. Ostapenko is nu in balbezit. Ostapenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Uzhi 52%, Miagkije Koshki 48%.
Staryje Uzhi - Miagkije Koshki 0:2