Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Jastreby Moguchije Kolduny
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bikchentaev speelt de bal door. Nesterov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erikov is nu in balbezit. Nesterov onderschept slim de pass. Nesterov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Akhanov geeft de bal voor. Karpov rent richting de bal. Karpov met een sublieme pass. Zavyalov rent richting de bal. Zavyalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Moguchije Kolduny 0:1

32e minuut.
Shmarikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarikov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maltsev de bal onder controle te krijgen. Karpov is nu in balbezit. Karpov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Moguchije Kolduny 0:2

32e minuut.
Tleshev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaff komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Eremenko geeft een hoge lob. Maltsev rent richting de bal. Shmarikov begaat een overtreding. Shmarikov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Erikov met een sublieme pass. Karpov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyapkin is nu in balbezit. Karpov rent richting de bal. Karpov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 65%, Moguchije Kolduny 35%.
Vostok Jastreby - Moguchije Kolduny 0:2

46e minuut.
Zavyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov passt de bal in één keer door. Karpov is nu in balbezit. Karpov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mukashev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Moguchije Kolduny 0:3

53e minuut.
Inworp. Erikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Eremenko de bal. Eremenko geeft een hoge lob. Zavyalov springt en kopt de bal. Sultanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltsev verovert de bal door een tackle van achteren. Karpov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maltsev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maltsev kan niet meer verder spelen. Voyeikov komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Shmarikov verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarikov met een sublieme pass. Karpov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov is nu in balbezit. Zavyalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 51%, Moguchije Kolduny 49%.
Vostok Jastreby - Moguchije Kolduny 0:3