Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silnyje Diatly Megasport Diatly
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Shatskiy heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrov verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrov passt de bal zonder na te denken. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sevastianov geeft de bal voor. Tolebek kopt de bal weg. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov schiet op doel. Nokhrin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - Megasport Diatly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 44%, Megasport Diatly 56%.
Silnyje Diatly - Megasport Diatly 1:0

58e minuut.
Upper probeert naar een medespeler te passen. Alexandrov rent richting de bal. Alexandrov passt de bal in één keer door. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko schiet op doel. Menlikhozha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Hamzin is nu in balbezit. Guseynov onderschept slim de pass. Guseynov passt de bal in één keer door. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ivanov draait met de bal, schiet en ... Borovskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antropov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jarovenko krijgt zijn hoofd ertegen. Menlikhozha bokst de bal weg.

73e minuut.
Guseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guseynov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shatskiy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anarmetov is nu in balbezit. Sevastianov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anarmetov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guseynov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nokhrin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Barsukov heeft problemen om de bal te vangen. Barsukov speelt de bal door. Hamzin probeert de bal aan de voet te houden. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shakin geeft de bal voor. Inworp. Antropov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 60%, Megasport Diatly 40%.
Silnyje Diatly - Megasport Diatly 1:0