Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Mechi Magicheskije Kozy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Khomenko geeft een hoge lob. Protorchin heeft problemen om de bal te vangen. Mirzhanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirzhanov krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Iskakov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moldakaraev rent richting de bal. Moldakaraev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zhunisbekov passt de bal met de wreef. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Protorchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protorchin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zaharchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - Magicheskije Kozy 1:0

20e minuut.
Eremenko probeert naar een medespeler te passen. Zhunisbekov heeft problemen om de bal te vangen. Savin is nu in balbezit. Zhunisbekov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhunisbekov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kondroschev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baizhumanov. Kondroschev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondroschev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Birkurmanov heeft problemen om de bal te vangen. Ilyushchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyushchenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zheylitbaev de bal onder controle te krijgen. Bazarov bokst de bal weg. Zhunisbekov is nu in balbezit. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sultanov rent richting de bal. Moldakaraev onderschept slim de pass. Moldakaraev met een sublieme pass. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 52%, Magicheskije Kozy 48%.
Sintez Mechi - Magicheskije Kozy 1:0

60e minuut.
Klungelig pakt Savin de bal. Eremenko is nu in balbezit. Savin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savin krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Protorchin rent richting de bal. Iskakov rent richting de bal. Protorchin onderschept slim de pass. Protorchin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilyushchenko met een snelle inworp. Miklashevich is nu in balbezit. Eremenko geeft een lange en hoge pass. Miklashevich probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhunisbekov rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Protorchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nurdauletov ... Strafschop! Protorchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldakaraev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zaharchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 57%, Magicheskije Kozy 43%.
Sintez Mechi - Magicheskije Kozy 1:0