Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Jastreby Spartak Bobry
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Kovalev is nu in balbezit. Kozyulin verovert de bal door een tackle van achteren. Kozyulin met een sublieme pass. Baizhumanov is nu in balbezit. Baizhumanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Skorykh probeert naar een medespeler te passen. Lyubimkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubimkin speelt de bal door. Skorykh rent richting de bal. Skorykh geeft de bal voor. Sorokin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sorokin trapt de bal weg. Daar is Orakbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azamatov rent richting de bal. Azamatov draait met de bal, schiet en ... Sorokin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baizhumanov passt de bal in één keer door. Gudoshnikov rent richting de bal. Yurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudoshnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Gudoshnikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baizhumanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov met een sublieme pass. Hamzin rent richting de bal. Hamzin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tlekhugov is nu in balbezit. Orakbaev is nu in balbezit. Orakbaev passt de bal in één keer door. Gudoshnikov is nu in balbezit. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Azamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov rent richting de bal. Met opzet legt Azamatov zijn tegenspeler op de grond. Azamatov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Baizhumanov rent richting de bal. Skorykh onderschept slim de pass. Skorykh probeert naar een medespeler te passen. Hamzin is nu in balbezit. Hamzin haalt uit met een fantastische trap. Sorokin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 43%, Spartak Bobry 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akmola Jastreby - Spartak Bobry 0:0

55e minuut.
Akhanov is nu in balbezit. Akhanov passt de bal in één keer door. Gudoshnikov is nu in balbezit. Gudoshnikov schiet op doel. Demur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Spartak Bobry 1:0

57e minuut.
Kozyulin verovert de bal door een tackle van achteren. Kozyulin geeft de bal voor. Orakbaev rent richting de bal. Azamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Azamatov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kuantaev passt de bal in één keer door. Baizhumanov is nu in balbezit. Daar is Gudoshnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ... Demur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Spartak Bobry 2:0

82e minuut.
Skorykh geeft een hoge lob. Kalmykov is nu in balbezit. Kalmykov passt de bal met de wreef. Gudoshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azamatov verovert de bal door een tackle van achteren. Azamatov passt de bal zonder na te denken. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov rent richting de bal. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov geeft de bal voor. Hamzin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 57%, Spartak Bobry 43%.
Akmola Jastreby - Spartak Bobry 2:0